Ünlüler çiçek açtı

Magazin dünyasının yıldız isimleri İstanbul’da düzenlenen Bahçe ve Çiçek Festivali’nin tanıtımı için en sevdikleri çiçeklerle objektif karşısına geçti.

Ünlüler çiçek açtı

İstanbul Beşiktaş Belediyesi bu yıl ilkini gerçekleştireceği Bahçe ve Çiçek Festivali’nin tanıtımını ünlü isimlerle yaptı. 

 

Her biri kendileriyle özdeşleştirdikleri çiçeklerle objektif karşısına geçen Begüm Kütük, Bengü, Burcu Esmersoy, Cengiz Abazoğlu, Deniz Akkaya, Ebru Şallı, İpek Açar, İrem Derici ve  Nükhet Duru ünlü fotoğrafçı Lara Sayılgan’a poz verdi.

DENİZ’E GÜL, EBRU’YA LALE

Çekim için en sevdikleri çiçekleri seçen ünlüler, kendileri için ifade ettiği anlamları da paylaştı. Kırmızı gül tercih eden Deniz Akkaya, ‘Kırmızı gül tutkunun simgesidir. Tutku olmadan arzular gerçek olmaz’ derken, mor lalelerle poz veren Ebru Şallı ise, ‘Canlı çiçeklerin pozitif enerjisine çok inanırım. Mor lalelerin enerjisi bence mutluluk’ diye konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X