Ünlüler nöbette

Yaşanan darbe girişiminin ardından tüm Türkiye’yle sokağa çıkan ünlü isimler, yüzbinlerle birlikte demokrasi nöbetine katıldı.

Ünlüler nöbette

15 Temmuz’da yaşanan darbe girişimine karşı 6 gündür devam eden demokrasi nöbetine ünlü isimler de dahil oldu. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul’daki evinin önünde toplanan halka destek veren Arda Turan, Acun Ilıcalı, Hadise, Murat Yıldırım, Rıdvan Dilmen, Ece Erken, Emre Altuğ, Necati Şaşmaz, Mustafa Ceceli, Hakan Ural ve Fettah Can hep birlikte sahneye çıktı. Ünlüler, ‘Bu günleri atlatıp, daha güzel ve güçlü olacağız’ mesajı verdiler. 

BUGÜNLERİ DE ATLATACAĞIZ…

Nöbete Acun Ilıcalı’yla katılan Hadise, duygusal bir konuşma yaptı. Sanatçı, ‘Aranızda olmaktan gurur duyuyorum. Vatanımız için kendisini feda eden şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır diliyorum. Zor bir dönem geçiriyoruz, ama biz güçlü bir toplumun evlatlarıyız. Bunu da atlatacağız’ derken, Acun Ilıcalı da, ‘Hayatımız boyunca kahramanlık öyküleri dinledik, okuduk. Ama bunları bu kadar net yaşayacağımız aklıma gelmezdi’ dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X