Ünlüler teröre lanet yağdırdı

Ünlü isimler, İstanbul Atatürk Havalimanı’nda yaşanan terör saldırısı sonrası yaşanan acıyı sosyal medya hesaplarından sert bir dille kınadı.

Ünlüler teröre lanet yağdırdı

Atatürk Havalimanı’nda meydana gelen canlı bomba saldırısına duyarsız kalmayan ünlü isimler duygularını sosyal medya hesaplarından paylaştı. 

Ortak noktanın, teröre lanet ve hayatını kaybedenlere başsağlığı olduğu mesajlar arasında dikkat çekeni Gülben Ergen’in ki oldu. Ergen, eylemi gerçekleştiren teröristlere sert sözler söylerken, Sibel Can ise, ‘Hain saldırıda hayatını kaybedenlere, masum vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, diliyorum’ dedi.

O ANDA ONLAR DA ORADAYDI

Saldırının yaşandığı anlarda Demet ve İbrahim Kutluay’la Defne Samyeli’nin Atatürk Havalimanı’nda olduğu ortaya çıktı. Samyeli, ‘Ailem ve ben saldırıdan kıl payı kurtulduk. Hayatını yitiren insanlarımız, şehit polislerimiz için gözyaşı döktük. O kahraman polisler olmasaydı daha büyük kayıplar yaşanacaktı’ dedi. İbrahim Kutluay ise yaşadıklarını, ‘Havalimanına girdiğimiz sırada büyük bir panik yaşandı. Ne olduğunu anlamadık. İnsanlar korku içindeydi’ sözleriyle anlattı. 

SÖZÜN BOĞAZDA DÜĞÜMLENDİĞİ YERDEYİZ

Sibel Can: Yaşanan hain saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Ailelerine Allah büyük sabır ve dayanma gücü versin.

Ferhat Göçer: Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralananlara acil şifalar diliyor. Teröre ve alet olan herkese lanet okuyorum

Gizem Özdilli: Ben saldırı saatlerinde uçakla Ankara’ya gitmekten son anda vazgeçtim. Ya yarın?

Kenan Doğulu: Sözün boğazda düğümlendiği bir yerdeyiz. Hepimize kuvvet ve sabır diliyorum

Volkan Konak: Çok üzgünüm çok. Davanız yerin dibine batsın. Çocukları bile öldürüyorlar. Artık dayanamıyorum

Hadise: Yine canlarımız gitti, canımız yandı. Güzel ülkem İstanbul’um. Bu son olsun artık.

Işın Karaca: İçimiz dışımız ölüm mü olacaktı. Artık tüm bu saldırılar, ölümler, ayrılıklar, düşmanlıklar son bulsun. Yeter. 

Alişan: Allah ölenlerin yakınlarına sabır versin. Terörü destekleyen, bu durumdan nemalanmaya çalışan kim varsa lanet olsun. Allah ülkemizi korusun

Yıldız Çağrı Atiksoy: Daha dün oradaydım. Allah’ım yardım et. Sana emanet yaşıyoruz. İçimiz yanıyor, yeter artık. Başımız sağolsun

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X