Ünlülerden Ahmet Hakan’a destek yağdı

Teşvikiye’deki evinin önünde saldırıya uğrayan ve hastaneye kaldırılan Gazeteci-Yazar Ahmet Hakan’a sosyal medyadan birçok ünlü isimden destek yağdı.

Ünlülerden Ahmet Hakan’a destek yağdı

Hürriyet Gazetesi yazarı Ahmet Hakan’ın evinin önünde uğradığı saldırının ardından sosyal medyada birçok ünlü isim destek mesajı yayınladı.

İşte o ünlü isimlerden  bazılarının mesajları:

Gülse Birsel: Evinin önünde 3 kişinin saldırısına uğrayan ve hastanede tedavisi süren Ahmet Hakan’a büyük geçmiş olsun. Ne denir ki? Söz bitti artık söz.

Can Dündar: Ahmet Hakan’a geçmiş olsun diyorum. Yakalanacaklar kim olursa olsun, hedef gösterenler, tehdit edenler, emir verenler belli. Son çırpınışları.. “İstersek seni sinek gibi ezeriz.Bugüne kadar merhamet ettik de hala hayattasın” diyen Cem Küçük, Ahmet Hakan’a saldırının ilk şüphelisidir.

 

İrfan Değirmenci: Ahmet Hakan’a saldırı geldiğimiz son nokta! Çok büyük geçmiş olsun 

Gülben Ergen: Yazmaya devam et Ahmet Hakan okurların çığ gibi büyüyüp, yayınların daha da izlenir olacak. Sözlerinin gücü ve anlamı daha da perçinleşecek… 

Hakan Şükür: Ahmet Hakan’a evinin önünde saldırıda bulunulmuş. İddia doğruysa büyük geçmiş olsun.

Sinan Oğan: Türkiye’de basına ve basın mensuplarına yapılan saldırıyı kınıyorum 

Atilla Taş: Ahmet Hakan evinin önünde saldırıya uğramış, nefretle kınıyorum, geçmiş olsun. E bu kadar hedef gösterildikten sonra ne olmasını bekliyorduk?

Selçuk Dereli: Ahmet Hakan’a yapılan saldırıyı kınıyorum

Emin Çapa: Ahmet Hakan’ı “bunları döveceksin, evini biliyoruz” diye tehdit edenlerin amacı bu insanları tahrik etmekti zaten.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X