Ünlüleri ayaklandıran cinayet: İdam gelsin artık

22 Haziran’da kaybolan 8 yaşındaki Eylül Yağlıkara’nın işkence edilip cinsel istismar sonrası boğularak öldürülmesinin ardında ünlü isimler isyan etti.

Ünlüleri ayaklandıran cinayet: İdam gelsin artık

22 Haziran’da kaybolan 8 yaşındaki Eylül Yağlıkara’dan önceki gece kara haber geldi. Türkiye’nin nefesini tutarak izlediği arama çalışmaları sonunda küçük kızın cesedine ulaşıldı. İşkence edilip cinsel istismar sonrası boğularak öldürüldüğü belirlenen Eylül dün feryatlarla toprağa verildi. Türkiye’yi ayağa kaldıran olay sonrası ünlü isimler isyan etti.

8-yasindaki-eylul-un-iskence-ve-tecavuz-edilip-11005125_2249_m.jpg

İşte ünlülerin küçük Eylül paylaşımları…
 

8-yasindaki-eylul-un-iskence-ve-tecavuz-edilip-11005125_40_m.jpg

DEMET AKALIN

Ben bu sapıklar için sayın Adalet bakanımızın kapısına gitmiş insanim! Sağ olsun danışmanlarıyla bana yasa üzerinde çalıştıklarını bir bir anlattı izah etti! Ne yazık ki takıldıkları en önemli konu insan haklarıydı! Yani yakalanan sapıkların hakları varmış! Evet bende sizin gibi şaşırdım. Ölen masum çocukların hiç mi yaşama hiç mi insan hakları yok peki diye? Hadim konusunda da çalıştıklarını söylemişti danışmanlar ama bence gerçek caydırıcı söyle kallavisinden korkusundan o dürtüsü inecek sağlam bir ceza gelmeli. Çok istiyoruz.. hem bir kadın hem insan olarak. Açısından perişan olan Eylül’un ailesine kocaman bir sabır! Başta Sayın Cumhurbaşkanımız ve Adalet bakanımızdan güzel haberler bekliyoruz..

8-yasindaki-eylul-un-iskence-ve-tecavuz-edilip-11005125_506_m.jpg
 

NİRAN ÜNSAL

Allah o evlatlara kıyanların bin türlü belasını versin. Allah onlara bu dünyada önce cehennemi yaşatsın.

8-yasindaki-eylul-un-iskence-ve-tecavuz-edilip-11005125_4436_m.jpg

ALİŞAN

Bu yaratıklara lütfen artık idam çıksın.

DOĞUKAN MANÇO

8 yaşındaki kıza tecavüz, 4,5 yaşındaki öz kızına tecavüz eden baba, 17 yaşında kanseri yenmiş ama üvey babasının cinsel saldırısına yenilmiş bir genç kız ve daha niceleri…. Ve bu insan müsveddelerini diğer mahkumlardan korumak için tekli koğuşa yerleştirilmiş “pislikleri” koruyan hukuk sistemi.. Benim adalet anlayışımda bu yok!

8-yasindaki-eylul-un-iskence-ve-tecavuz-edilip-11005125_298_m.jpg

EBRU GÜNDEŞ

Yeter artık. Çocuk istismarına hayır!

8-yasindaki-eylul-un-iskence-ve-tecavuz-edilip-11005125_5566_m.jpg

ÇAĞLA ŞIKEL

“Toprak utandı, su utandı bahar kokulu çocukları yıkayıp gömmekten. Siz utanmadınız katledip öldürmekten”

8-yasindaki-eylul-un-iskence-ve-tecavuz-edilip-11005125_8977_m.jpg

ECE ERKEN

“Ah yavrum benim. Allah sana bunu yapanın canını yaka yaka alsın.”

ÖZLEM ADA ŞAHİN

“O kadar çok sinirlerim bozuk ki. Ufacık çocukların el kadar bebeklerin ne günahlarını var. İçim acıyor, biz 9 ay karnımızda taşıyoruz. yeri geliyor uykusuz kalıyoruz ufacık bir yeri çizilse içimize dert oluyor ve en iyi şekilde evlatlarımızı büyütürken. Şerefsizin teki gelecek evlatlarımızı büyütürken canını yakıp canını alacak ha! Kuran çarpsın bir saniye düşünmeden öldürürdüm. Allah’ım evlatlarımızı bize bağışlasın. Kötü insanlardan korusun.”

8-yasindaki-eylul-un-iskence-ve-tecavuz-edilip-11005125_4441_m.jpg

GÜLBEN ERGEN

“Gül gibi evladı günler sonra ölmüş halde bulunan Eylül’ün ailesinin acısı ile günlerdir bulunamayan #Leyla’nın ailesinin hislerinin tarifsiz acısını hissediyorum”

IŞIN KARACA

“Senin gibi şerefsizlerden dolayı bizler insanlığımızdan utanır olduk! İdam buna ödül olur! Tıpkı diğer çocuk ve hayvan sapık ve sapkınlara olacağı gibi! Yaşattığını yaşamadan geberme emi”

8-yasindaki-eylul-un-iskence-ve-tecavuz-edilip-11005125_584_m.jpg

DOĞA RUTKAY

“Eylül hep 8 yaşında kalacak…Çok ama çok üzgünüm…”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X