Ünlülerin 23 Nisan mesaisi

Önceki akşam başta İstanbul ve Kıbrıs olmak üzere bir çok yerde sahne alan ünlü isimler hayranlarına keyifli bir hafta sonu yaşattı.

Ünlülerin 23 Nisan mesaisi

REPERTUVARLAR YENİDEN ARABESK

Bahar mevsiminin özlenen canlılığını hissettirmesiyle birlikte ünlü sanatçıların konser takvimleri de hızlandı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın da kutlandığı önceki gün gözde tatil merkezi Kıbrıs ve İstanbul başta olmak üzere bir çok yerde sahne alan ünlü isimler, hayranlarıyla buluştu. Son dönemde yeniden popülerleşen arabesk şarkıları repertuvarlarından eksik etmeyen Sibel Can, Ebru Gündeş ve Bülent Ersoy gibi yıldızlar, dinleyenlerini efkârlandırdı. 

ÇIPLAKLAR KAMPI YAPACAKLARDI!

Önceki gece İstanbul’da konser veren Bülent Ersoy, güçlü sesi ve sahnede yaptığı espriler kadar açıklamalarıyla da gündem yarattı. Sahne öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Diva, geçtiğimiz günlerde Marmaris’teki arazisini maddi sıkıntı yüzünden sattığı söylentilerine; ‘Ben ancak tuvaletim geldiği zaman sıkışırım. Bir dönem İngilizler istedi benden o arsayı. Çıplaklar kampı olarak kullanmak istediler’ dedi.

YENİ ŞARKILARINI SÖYLEDİ

Önceki gece Kıbrıs’ta konser veren Sibel Can ise yeni albümün ‘Arabesque’ten şarkılar seslendirdi. Konuklarını ‘Sizlerle göz göze, gönül gönüle olmak hep gurur veriyor bana’ diye selamlayan sanatçı, alkışlarla ödüllendirildi.

SİMGE’DEN ÇOCUKLARA ÖZEL

Güzel popçu Simge, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocuklar için özel bir konser verdi. Simge, 7’den 70’e kendisini dinlemeye gelenlere eğlenceli dolu anlar yaşattı. 

 

İBRAHİM TATLISES GİBİSİ BİR DAHA GELMEZ

Kıbrıs’ta sahne alan bir başka yıldız Ebru Gündeş, dinleyenlerine keyifli bir konser verdi. Konserinde İbrahim Tatlıses şarkıları da seslendiren Gündeş, “Onun gibi bir ses gelmedi ve geleceğini de sanmıyorum” dedi.

MEHMET ALİ BÜYÜMEZ!

Kıbrıs’ta Mehmet Ali Erbil’le birlikte sahne alan Emel Sayın, konser öncesi kameraların karşısındaydı. Muziplikleriyle tanınan Erbil’e takılan Sayın, “Valla çocuklar bizim camianın uslanmayan ve büyümeyen tek ismi Mehmet Ali’dir. O hep yaramaz çocuk, dolayısıyla bugün onun da bayramı” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X