Ünlülerin doktorundan Harmancık’a okul

Harmancık’a ilköğretim okulu ve halk eğitim merkezi yapılmasına ilişkin protokol, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ile Türkiye’de birçok ünlünün estetik operasyonlarını gerçekleştiren Op.Dr. Bülent Cihantimur arasında imzalandı.

Ünlülerin doktorundan Harmancık’a okul

Bursa’ya hayırsever işadamları aracılığıyla yeni eğitim yuvaları kazandırmaya devam ettiklerini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Türkiye’nin 2023 hedefleri doğrultusunda lokomotif kent olmak istediklerini söyledi. Hayırsever İşadamı Op.Dr. Bülent Cihantimur ise yüksek öğrenim ve iş hayatının Bursa’da başladığını hatırlatarak, imkanları sınırlı olan Harmancık’a çocuklar için okul yaptıracak olmanın mutluluğunu yaşadığını ifade etti.

 

Büyükşehir Belediyesi, Bursa’yı daha yaşanabilir ve sağlıklı hale getirmek amacıyla yapılan çalışmalarda eğitim kurumlarını da yenilemeye devam ederken, hayırseverlerden de destekler sürüyor. Harmancık’a biri ilköğretim okulu diğeri de halk eğitim merkezi olmak üzere 2 eğitim binası yapılmasına ilişkin protokole, Başkan Altepe ile Hayırsever İşadamı Op.Dr. Bülent Cihantimur imza koydu.

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, destek verdikleri eğitim yatırımlarıyla Türkiye’nin 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine hizmet etmek istediklerini söyledi. Bu konuda lokomotif kent olmak istediklerini söyleyen Başkan Altepe, kentin ve ülkenin geleceğini şekillendirecek yatırımlara özel önem verdiklerini kaydetti. Bu nedenle İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nü her türlü alanda desteklediklerini, okul yaptırmak isteyen işadamları için gerekli tüm kolaylıkları gösterdiklerini ifade eden Başkan Altepe, “Bir yandan şehir merkezindeki okulları yenilerken diğer yandan ilçelerle de ilgileniyoruz. Büyükşehir sınırları içerisindeki tüm okullarımızın derslikleri, laboratuvarları, sosyal donatı alanları ve spor salonlarıyla gerçek anlamda birer çağdaş eğitim kurumuna dönüşmesi yolundaki faaliyetlerimizi sürdürüyoruz” dedi.

“2 okulumuz da örnek”

 

Başkan Altepe, yenilenen okul furyasından Harmancık’ın da nasibini aldığını ifade etti. Bursa’da eğitim açığı bulunan yerlerin başında dağ bölgelerinin geldiğini vurgulayan Başkan Altepe, inşa edilecek ilköğretim okulu ve halk eğitim merkeziyle birlikte Harmancık’ın eğitim alanında ciddi nefes alacağını kaydetti. Başkan Altepe, “Çok değerli işadamımız Op.Dr. Bülent Cihantimur tarafından inşaatlar gerçekleştirilecek. İçi ve dışıyla, tüm mekanlarıyla 2 okulumuz da örnek olacak. Tamamlandığında, inşallah bölgeye değer katacak. Eğitim camiamız için hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

“Bugün çok mutluyum”

 

Hayırsever İşadamı Op.Dr. Bülent Cihantimur ise en büyük hayali olan okul yaptırmanın Başkan Altepe’nin aracılığıyla gerçekleştiğini vurguladı. İstanbul’da yaşadığını fakat yükseköğrenim ve iş hayatının başladığı Bursa’da da yatırımlara devam ettiklerini belirten Cihantimur, “Bugün çok mutluyum. Bursa’nın imkanları kısıtlı bölgelerinden biri olan Harmancık’a özellikle çocuklar için okul yaptırmak büyük şans. Bu ayrıcalığı bana nasip ettiği için Allah’a şükrediyorum” şeklinde konuştu.

 

Karşılıklı açıklamaların ardından Başkan Altepe ile Cihantimur, okul protokolüne resmiyet kazandıran imzaları birlikte attı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X