Ünlülerin eşyaları umut olacak

Ünlü isimlerin ‘Engelsiz Yaşam Vakfı’na bağışladıkları ikinci el eşyalarının satışından elde edilecek gelir, engelli vatandaşlar ve sokak hayvanları yararına kullanılacak.

Ünlülerin eşyaları umut olacak

KAYAHAN’IN ŞAPKASI SATIŞTA

Engelsiz Yaşam Vakfı, hem engellilere hem de sokak hayvanlarına destek vermek amacıyla ünlü isimlerle anlamlı bir işbirliğine gitti. Magazin dünyasının yıldızları bağışladıkları ikinci el eşyalarla, vakfa gelir sağlayacak. İnternet üzerinden satışı yapılacak olan eşyaların arasında en dikkat çekenlerden birisi merhum sanatçı Kayahan’ın son konserinde giydiği şapkası ve mikrofonu oldu. 

AKBAĞ CANNES KIYAFETİNİ VERDİ

Tam 60 ünlünün eşyalarıyla destek verdiği kampanyaya usta oyuncu Demet Akbağ ise Cannes Film Festivali’nde giydiği şık kostümünü bağışladı. Dilek Hanif imzalı şık kostüm 4 bin liradan açık artırmaya çıkacak. Hülya Avşar, Serdar Ortaç, Çağla Şikel, Rafet El Roman, Deniz Seki, Zara ve Emel Müftüoğlu’yla Harrison Ford’un oğlu Ben Ford da destek amacıyla çeşitli eşyalarını bağışladı.

Engelsiz Yaşam Vakfı Genel Başkanı Atilla Kaplakarslan, etkinliğe destek olan ünlü isimlere teşekkür etti. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X