Unutulmaz aşıklar

Bir evlilik sitesinin yaptığı ankete katılanlar verdikleri oylarla ‘ekranın birbirine en çok yakışan çiftleri’ni belirledi.

Unutulmaz aşıklar

ESKİLER HEP AKILLARDA

Dizi izleyicileri arasında yapılan ankette ‘ekranın birbirine en yakışan aşıkları’ seçildi. Anketin sonuçlarına göre efsane olmuş dizi aşklarının başında ‘İkinci Bahar’daki Ali Haydar ve Hanım’ın aşkı geldi. Ankette ‘Asmalı Konak’ta Bahar ve Seymen’in ölümsüz aşkı, ‘Aşk-ı Memnu’da Bihter ve Behlül, ‘Medcezir’de Yaman ve Mira, ‘Binbir Gece’de Şehrazat ve Onur sırasıyla unutulmaz dizi aşkları arasında yer aldı. 

YENİ NESİL ONLARI SEÇTİ

Ankette üyelere, ‘günümüz dizilerindeki en favori ikili kim?’ diye de bir soru yöneltildi. Bu soruda oyların %55’ini toplayan ‘Kiralık Aşk’taki Defne (Elçin Sangu) ve Ömer (Barış Arduç) ‘en beğenilen çift’ ünvanının sahibi oldu. Ankete katılanlar ayrıca ‘Poyraz Karayel’de Ayşegül ve Poyraz, ‘Kara Sevda’da da Kemal ve Nihan’ı ‘en favori ikililer’ arasında gösterdi.

MELEKLERE DESTEK 

Ekranın yeni fenomeni haline gelen Elçin Sangu, sosyal sorumluluk projeleriyle de dikkat çekiyor. Sangu, ‘Kansersiz Yaşam Derneği’nin ‘Sporcu Melekler’ kampanyasına Instagram hesabından destek oldu ve takipçilerine, ‘Şişli Etfal Hastanesi Çocuk Onkoloji Servisi’ni yenilemek için bizimle olun’ çağrısında bulundu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X