‘Üreticiyle oynayanla biz de oynayacağız’

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, ”Piyasayla, üreticiyle oynayan, mağdur etmeye çalışan insanla biz de oynayacağız” dedi.

‘Üreticiyle oynayanla biz de oynayacağız’

Çelik, Kaya Termal Otel’de dün gerçekleştirilen Ege Bölgesi Bakanlık Koordinasyon ve Sektörel Ortak Akıl Toplantısı’nın açılışında yaptığı konuşmada, Et ve Süt Kurumu’nun (ESK), ilk kez sütte regülasyon görevini yerine getirdiğini belirterek, ”Süt alan bin 449 işletme var. Bu işletmeler nereden, ne kadar, kaça aldı, bu bizde kayıtlı. Piyasayla üreticiyle oynayan, mağdur etmeye çalışan insanla biz de oynayacağız. İstisnaları hep beraber ayıklamamız gerekiyor” ifadelerini kullandı. Toplantı, daha sonra basına kapalı devam etti.

SÜTÜN TOZUNU ATTIRAN BAKAN

Öte yandan, ‘Sütün tozunu artıran bakanım, hoşgeldiniz’, ‘İnekler kesilmeyecek, çiftçimiz ezilmeyecek’ pankartlarıyla karşılandığı salonun girişine kurulan üretici stantlarını gezen Çelik’e, üzerinde isminin yazılı olduğu kılıç hediye edildi. Kepenek de giyen Çelik, ikram edilen ürünlerden tattı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X