‘Üretim nöbeti devam etmeli’

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Bursa Şubesi üyesi olan otomotiv, makine, metal ve maden sektörlerinde faaliyette bulunan firmaların temsilcilerinin katılımıyla düzenlenen toplantıdan ‘üretim nöbetine devam’ kararı çıktı.

‘Üretim nöbeti devam etmeli’

MÜSİAD Bursa Şubesi Otomotiv ve Makine Metal Maden Sektör Kurulları tarafından düzenlenen ve Yepsan Group’un ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantının açılışında konuşan MÜSİAD Bursa Şubesi Başkanı Mustafa Gürses, ”Demokrasi nöbetinde olduğu gibi, çarkların dönmesi için de üretim nöbetinin devam etmesi gerekiyor. Eğer üretim durursa, bu hainler için tekrar müsait ortam oluşur. Onun için genel başkanımızın ifadesiyle bundan sonra ‘üretim nöbetinin’ çok iyi bir şekilde devam etmesi gerekiyor. Bu konuda hepimiz hemfikiriz. Eğer 15 Temmuz gecesi millet şaşırıp kalsaydı ve pazartesi günü hepimiz işimizin başına gitmemiş olsaydık, bu darbenin etkisi fazlasıyla büyük olurdu. Çok şükür ki hepimiz işimizin başında olduk ve çarkların dönmesi için gayret sarf ettik. Bu anlamda, üretimin durmadığı ve durmayacağı noktasında üyelerimizle elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz.” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X