Ürettiğini paylaşan için engel yoktur

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Engelliler Haftası dolayısıyla engelli bireylerle yemekte bir araya geldi.

Ürettiğini paylaşan için engel yoktur

Mustafakemalpaşa Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nün düzenlediği buluşmada konuşan Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, sosyal belediyecilik çalışmaları kapsamında engelli bireylerin hayatlarını kolaylaştırmak için gayret gösterdiklerini söyledi. 

SOSYAL YAŞAMA KATILIM

Eğitim merkezi ve spor organizasyonları ile engelli bireylerin sosyal yaşama katılımına büyük önem verdiklerini ifade eden Kurtulan, “Üreten, ürettiğini toplumla paylaşanlar için hiçbir engel yoktur. Mustafakemalpaşa Belediyesi olarak bugüne kadar engelleri kaldırarak, gönülleri birleştiren çalışmalara imza attık. Engelliler Birimi aracılığı ile sıcak bir aile ortamı kurarak, vatandaşlarımızın ilgi alanlarına göre eğitimler, seminerler düzenledik. Engelli ailelerini bilinçlendiren çalışmaları hayata geçirdik. Eğitimden, sağlığa, spordan, kültüre kadar her alanda engellilerimizin sosyal yaşamına değerler katmaya devam edeceğiz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X