Uşak’taki yangın kontrol altına alınamıyor

Uşak’ta organize sanayi bölgesinde bir kauçuk fabrikasında yangın çıktı.

Uşak’taki yangın kontrol altına alınamıyor

İtfaiye ekiplerinin alevleri kontrol altına almak için müdahalesi devam ederken, yanan kauçuğun neden olduğu zehirli gazlar nedeniyle gökyüzünü siyah duman bulutu kapladı. 

Kısa sürede büyüyen yangına, Uşak Belediyesi İtfaiyesi’ne bağlı çok sayıda ekip müdahale ediyor.

Uşak Karma Organize Sanayi Bölgesi, 6’ıncı Caddeki Sait Ağaoğlu’na ait Ağaoğlu Katek Kauçuk Teknolojileri Limited Şirketi’nde saat 18.00 sıralarında yangın çıktı. Çıkış nedeni henüz tespit edilemeyen yangın, yanıcı maddeler nedeniyle kısa sürede tüm fabrikayı sardı. 

Alevlere ilk müdahaleyi o an fabrikada bulunan iki işçi yaparken, bir yandan da itfaiyeden yardım istendi. Olay yerine ilk etapta 12 itfaiye aracı sevk edildi. İtfaiye ekipleri su ve köpük sıkarak alevlere müdahale etti. Ancak, bu çabalar yetersiz kalınca, alevler daha da büyüdü. Uşak Organize Sanayi Bölgesi ile Banaz, Ulubey ve Sivaslı ilçeleri itfaiye ekipleri ile Uşak Orman İşletme Müdürlüğü ait arazözler de söndürme çalışmalarına destek verdi. 

Yanan kauçuğun neden olduğu zehirli gazlar nedeniyle itfaiye ekipleri zaman zaman zor anlar yaşarken, gökyüzünü siyah duman bulutu kapladı. Alevlere müdahale etkin bir şekilde devam ederken, polis yangınla ilgili soruşturma başlattı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X