Üsküp’te sessiz prova: 0-0

Milliler, Kosova maçı öncesinde Makedonya ile oynadığı hazırlık maçında golsüz berabere kaldı.

Üsküp’te sessiz prova: 0-0

A Milli Takımın 2018 Dünya Kupası Elemeleri I Grubu’nda karşılaşacağı, Kosova sınavı öncesi oynadığı özel maçta deplasmanda Makedonya ile golsüz berabere kaldı. Makedonya’nın başkenti Üsküp’te oynanan hazırlık karşılaşmasında beklenen performansı gösteremeyen Ay Yıldızlılar sahadan 0-0’lık skor ile ayrıldı. Kontra ataklar ile etkili olmaya çalışan Makedonya’nın ilk yarıda ve ikinci yarıda 1’er golü ofsayt gerekçesi ile verilmedi. Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim tarafından ilk kez kadroya çağrılan Berke Özer, Yusuf Yazıcı ve Emre Akbaba karşılaşmada forma şansı bulamadı. A Milli Takım maçın ardından 5 günlük kamp çalışmaları için Slovenya’nın Portoroz bölgesine gidecek.

 

A Milli Takımız’ın Makedonya ile oynadığı hazırlık maçında Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Çağlar, Alaattin Aykaç ve TFF Genel Koordinatörü Şeref Yalçın, Makedonya Futbol Federasyonu Başkanı Ilcho Gjorgjioski’le bir araya geldi.

 

Karşılaşmayı TFF Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Çağlar ve Alaattin Aykaç’la birlikte Makedonya Büyükelçimiz Tülin Kara da tribünden takip etti.

 

Hakemler:  Stanislav Todorov (***) Diyan Valkov (***) Georgi Doynov (***) (Bulgaristan)

Makedonya: Dimitrievski (**) Ristovski (**) (Dk. 80 Toshevski) Mojsov (**) Shikov (***) Ristevski (**) Stjepanovic (**) Spirovski (**) (Dk. 90 Trajcevski) Pandev (**) (Dk. 71 Trickovski **) Hasani (**) (Dk. 62 Trajkovski *) Alioski (***) Nestorovski (**) (Dk. 83 İbraimi)

Türkiye: Volkan (**) Gökhan (**) Kaan Ayhan (**) Çağlar (**) İsmail (**) (Dk. 46 Hasan Ali Kadırım **) Ozan Tufan (**) Yunus Mallı (**) (Dk. 62 Emre Mor **) Emre Çolak (**) (Dk. 78 Burak *) Olcay (**) (Dk. 46 Cengiz **) Arda (**) (Dk. 61 Cenk **) Enes Ünal (**) (Dk. 46 Selçuk ***)

Sarı kartlar: Ristovski, Spirovski (Makedonya), Çağlar Söyüncü,  Kaan Ayhan, Dk. 76 Emre Mor (Türkiye)   

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X