Üst sıralar için acıma Timsah’ım

Bursaspor, birçok yıldızına rağmen alt sıralarda bulunan Antalyaspor karşısında 3 puan arıyor… 13 puanda bulunan yeşil beyazlılar, kazandığı takdirde ileriye daha bir umutla bakacak. Büyükşehir Stadı’nda 16.30’da başlayacak olan mücadeleyi Ali Palabıyık

Üst sıralar için acıma Timsah’ım

İlk 9 haftalık periyodu 4 galibiyet, 4 mağlubiyet ve 1 beraberlikle geçen Bursaspor, Süper Lig’in 10.haftasında bugün Antalyaspor’u ağırlayacak. Bursa Büyükşehir Stadı’nda oynanacak olan mücadele 16.30’da başlayacak ve maçı Ali Palabıyık yönetecek. Geçtiğimiz hafta Sivasspor’la golsüz berabere kalarak sezonun ilk 1 puanını alan yeşil beyazlılar, ligde istediği sonuçları alamayan Antalyaspor karşısında kazanarak üst sıralara doğru yaklaşmak istiyor. 

KEMBO VE BADU SAHADA

Bursaspor’da bu karşılaşma öncesi Jires Kembo ve Badu sevinci yaşanıyor. Sivasspor ve kupadaki Yeni Altındağ Belediyespor maçlarında cezası nedeniyle forma giyemeyen Kembo, Teknik Direktör Paul Le Guen’in görev vermesi halinde takımındaki yerini alacak. Sakatlıktan çıkan Badu’nun ise orta alanda Jorquera’nın yerine görev alması bekleniyor. Sercan Yıldırım, Serdar Kurtuluş ve Onur Atasayar’ın yanı sıra en az 1 ay sahalardan uzak kalacak Yusuf Erdoğan ise bugünkü kritik 90 dakikada forma giyemeyecek.

 

Maç heyecanı OLAY TV’de

 

Bursaspor’un bugün Antalyaspor’la oynayacağı karşılaşmanın tüm detayları OLAY TV ekranlarında olacak. Yeşil beyazlı taraftarlar gün boyu yapılacak canlı bağlantılarla atmosferi yakından takip etme fırsatı bulacak.

 

STAT: Bursa Büyükşehir

SAAT: 16.30

HAKEMLER: Ali Palabıyık, Ceyhun Sesigüzel, Cevdet Kömürcüoğlu

BURSASPOR EKSİKLER: Yusuf, Sercan, Onur, 

ANTALYASPOR EKSİKLER: Samir Nasri

BİLET FİYATLARI: VIP 1-2. Balkon 200, batı alt tribün 100, Spor Toto alt tribün 50, Spor Toto üst tribün 40, Teksas ve Tofaş tribünü 20, misafir tribün 26 TL.

16.30  beIN SPORTS

 BURSASPOR 

1 Harun Tekin

26 Barış Yardımcı

93 Paul Ekong

4 Ertuğrul Ersoy

6 Titi

23 Aziz Eraltay

46 Agu

77 Badu

10 Pablo Batalla

22 Jires Kembo

28 Bogdan Stancu

 ANTALYASPOR 

5 Ruud Boffin 

3 Diego 

20 Luis Francisco 

22 Harun Alpsoy 

28 Ondrej Celustka 

70 Musa Nizam

8 Charles Da Silva 

9 Samuel Eto’o 

11 Maicon 

14 El Kabir

63 Deniz Kadah 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X