Usta sanatçı hayatını kaybetti!

Birkaç gün önce kalbi durduğu için yoğun bakıma kaldırılan Oytun Şanal, hayatını kaybetti.

Usta sanatçı hayatını kaybetti!

Ses sanatçısı Onur Akay, 81 yaşındaki oyuncu ve seslendirme sanatçısı Oytun Şanal’ın hayatını kaybettiğini duyurdu.

usta-sanatci-oytun-sanal-81-yasinda-vefat-etti-12370451.jpeg

Televizyon tarihinin en popüler dizilerinden Dallas’ın baş karakteri JR Ewing’i seslendiren, Ankara Devlet Tiyatrosu sanatçısı 81 yaşındaki Oytun Şanal, birkaç gün önce kalbi durduğu için yoğun bakıma kaldırıldı.

Oytun Şanal’ın cenaze bilgilerinin henüz belli olmadığını belirten Onur Akay, ”Tiyatromuzun değerli ismi ve sesi ile hafızalarımıza kazılı Oytun Şanal’ı kaybettik. Ailesinin, sevenlerinin ve Türk tiyatrosunun başı sağ olsun” ifadelerini kullandı.

Oytun Şanal iki yıldır yakalandığı akciğer kanseriyle mücadele ediyordu. Eylül ayında durumu ağırlaşan sanatçı İzmir Dikili’deki yazlığından İstanbul Moda’daki evine getirilen Oytun Şanal’ın, kalbi 17 Eylül Pazartesi günü durunca acil olarak hastaneye kaldırılmış ve kalbi tekrar çalıştırılmıştı.

Yoğun bakımda tedavisi süren sanatçının durumunun kritik olduğu, organlarının cevap vermediği ve sadece kalbinin attığı açıklanmıştı.
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X