Ustanın albümüne Bursa imzası

Işıl Yücesoy’un 37 yıl aradan sonra çıkardığı ‘Zamansız’ albümünde, sözleri mesleğini İstanbul’da sürdüren Bursalı avukat Sadettin Dayıoğlu’na ait ‘Büyümedim’ adlı şarkı da yer alıyor.

Ustanın albümüne Bursa imzası

ALBÜME ÖZEL BESTELENDİ

Daha önce Yeşim Salkım’ın seslendirdiği ‘Erkeğin Zillisi’ şarkısıyla adından söz ettiren Sadettin Dayıoğlu, bu kez de Işıl Yücesoy’un albümüne katkı koydu. Dayıoğlu’nun sözlerini yazdığı müziği Sonay Yağız’a ait ‘Büyümedim’ adlı şarkı, albüm için özel olarak bestelendi. Albümde daha önce Sezen Aksu, Yonca Lodi, Nilüfer, Işın Karaca, Mithat Körler, İskender Doğan ve Yeşim Salkım’ın seslendirdiği unutulmaz şarkılar da yer alıyor.

DUYGU YÜKLÜ BİR ŞARKI

Son plak kaydı için 1979 yılında stüdyoya girmiş olan Işıl Yücesoy, 37 yıl sonra kalbe dokunan 10 şarkıyı yorumladı. Yücesoy’un zamansız şarkılara yeniden hayat verdiği albümde yer almanın kendisi için büyük bir gurur olduğunu söyleyen Bursalı avukat Sadettin Dayıoğlu, ‘Büyümedim’ şarkısı, ruhumuzun çocuk yanını koruduğumuz sürece her şeye sıfırdan başlayabilme gücünü daima taşıdığımızı anlatan duygulu bir parça’ diye konuştu. 

 

Usta sanatçı Işıl Yücesoy, albümde Yeşim Salkım, Çağan Irmak ve Cenk Eren’le düetler de yaptı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X