Ustanın anısına

Özel bir okulun öğrencileri tarafından sahnelenen ‘7 Kocalı Hürmüz’ oyunu, geçtiğimiz günlerde kaybettiğimiz usta sanatçı Tanju Gürsu’ya ithaf edildi.

Ustanın anısına

ÜNLÜLER TAM NOT VERDİ

Bir tiyatro klasiği olan ‘7 Kocalı Hürmüz’ bu kez öğrenciler tarafından sahnelendi. İstanbul’daki bir kolejdeki gösteride genç oyunculara destek vermek için seyirci koltuklarındaki yerlerini alan  Türkan Şoray, Gökçe Bahadır, Nefise Karatay ve yönetmen Ezel Akay alkışlarıyla öğrencileri yüreklendirdi. Merhum sanatçı Tanju Gürsu’ya ithaf edilen oyunun sonunda tiyatrocularla sahnede buluşan ünlüler, gençleri kutladı. 

TÜRKAN SULTAN DUYGULANDI

Gecenin onur konuğu olan ve yıllar önce oyundaki ‘Hürmüz’ karakterini canlandıran Türkan Şoray, oldukça heyecanlıydı. Gecede aynı zamanda ‘Onur Ödülü’ne layık görülen Şoray, ‘Yıllar önce ‘7 Kocalı Hürmüz’de dostum Tanju Gürsu’yla beraber oynamıştık. O yüzden, oyunu bir kez daha izlemek benim karma karışık duygular yaşamama neden oldu’ diye konuştu. Şoray ödülü ise Tanju Gürsu adına aldığını ifade etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X