Ustaya saygı

‘Fatih’in Fedaisi Kara Murat’ filminde başrol oynayan Fatih Usta, aynı karakteri 43 yıl önce beyaz perdeye taşıyan Cüneyt Arkın’ın elini öperek saygıda kusur etmedi.

Ustaya saygı

Aytekin Birkon’un yönettiği ve Fatih Usta ve Nefise Karatay’ın başrolünü üstlendiği ‘Fatih’in Fedaisi Kara Murat’ filminin galası ilgi gördü. Galanın sürprizini ise ‘Kara Murat’ karakteriyle özdeşleşen Cüneyt Arkın yaptı. Arkın’ın geceye katıldığını görünce röportajı yarıda kesip usta sanatçının elini öpen Fatih Usta, bu hareketiyle takdir topladı.

CÜNEYT ARKIN BİR EFSANE

Daha sonra yeni ‘Kara Murat’ Fatih Usta’yla objektiflere poz veren Cüneyt Arkın, ‘Şimdi burada iki Kara Murat var. Birisi Kara, diğeri de Ak Murat’ diyerek güldürdü. Cüneyt Arkın’ın ardından aynı karakteri can vermenin zor bir iş olduğun belirten Usta, ‘Tabii ki Cüneyt Arkın efsaneleşmiş bir karakter. Umarım biz de başarmışızdır’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X