Ustaya saygıyla

Zeki Müren anısına hazırlanacak olan saygı albümünde Halit Ergenç’ten Sezen Aksu’ya Göksel’den Kibariye’ye kadar birçok ünlü Sanat Güneşi’nin şarkılarını yorumlayacak.

Ustaya saygıyla

Müzik dünyasının ünlü sanatçıları, Zeki Müren anısına yapılacak saygı albümünde bir araya geliyor. Müren’in 19. ölüm yıldönümü olan 27 Eylül tarihinde yayınlanacak ve Halit Ergenç’ten Sezen Aksu’ya Göksel’den Kibariye’ye birçok ismin yer aldığı albümde; Sibel Can ‘Manolyam’, Muazzez Abacı ‘Bir Gönül Hikayesi’, Funda Arar ise ‘Şimdi Uzaklardasın’ı seslendirecek. 

YAPIMCILAR SIRAYA GİRDİ

Prodüktörlüğünü Murat Yıldırım’ın yaptığı albümü çıkarmak için Türkiye’nin en büyük yapım şirketleri talip oldu. Gördüğü ilgi üzerine albümün yapım hakkını açık artırmaya çıkaracağını belirten Murat Yıldırım, açılış rakamını 500 bin TL olarak belirledi. Albümün prodüktörlüğünde ise İlyas Tetik, İskender Paydaş, Mustafa Ceceli ve Onur Betin gibi usta müzik adamları görev alacak. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X