Ustayı duygulandıran konser

50. sanat yılı kutlamaları çerçevesinde önceki akşam Bodrum’da konser veren Selami Şahin, şarkısını söylediği sırada doğumgününü kutlamak için ellerindeki pastayla sahneye gelen çocuklarını görünce gözyaşlarına boğuldu.

Ustayı duygulandıran konser

Sanat hayatında yarım asrı geride bırakan Selami Şahin, 50. yılını bir dizi konserle kutluyor. Bu kapsamda önceki akşam Bodrum’da bir açıkhava konseri veren Şahin, büyük bir sürprizle karşılaştı. 

O gece aynı zamanda 67 yaşına giren Şahin, ‘Sensiz Olmuyor’ şarkısını yorumladığı anda sahneye ellerindeki pastayla çocukları Lider,  Emirhan ve İrem geldi. Sürpriz karşısında gözyaşlarını tutamayan sanatçı, ‘’Sevgili eşim Didem Şahin’e çok teşekkür ediyorum, bana dünyanın en güzel 3 hediyesini verdi‘’ dedi.

DEMET AKALIN’LA DÜET YAPTI 

Konserde izleyiciler için hazırlanan sürprizlerden biri de Demet Akalın’ın 2003 yılında seslendirdiği Selami Şahin bestesi ‘’Seni Seviyorum Anlıyor musun” şarkısında düet yapmaları oldu. Konser kıyafetleri eşi Didem Şahin tarafından hazırlanan Selami Şahin’i izleyenler arasında Fedon, Akrep Nalan ve Yonca Evcimik gibi sanatçı dostları da vardı. Selami Şahin, konserin sonunda ayakta alkışlandı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X