Üstgeçit isyanına Bozbey’den destek

Başkan Burada projesi kapsamında bu hafta makamını İzmir Yolu üzerinde bulunan Karacaoba Mahallesi’ne taşıyan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey mahalle meydanında halkla buluştu.

Üstgeçit isyanına Bozbey’den destek

Vatandaşların istek ve önerilerini dinleyen Bozbey, sıkıntılara çözüm aradı. Karacaoba Mahallesi Muhtarı Alahattin Görgöz ve beraberindekilerle birlikte mahalleyi de gezen Başkan Bozbey köyün girişindeki üst geçit sorununu da tanık oldu. 

İzmir Yolu üzerinde bulunan Karacaoba Mahallesi’nin sakinlerinin üst geçit olmadığı için karşıdan karşıya güvenli bir  şekilde geçemediklerine dikkat çeken  Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, “Vatandaşlarımız dönüş için 10 kilometre yol sarf etmektedir. Olası bir olayda 10 kilometrenin ne kadar çok  insanın hayatını olumsuz yönde etkilediğini unutmamak gerekiyor. Karayolları yetkililerinden bu çalışmaları bir an önce başlatmalarını bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X