Üstünlük devam etsin

Antalyaspor ile Bursaspor bugün toplamda 47, ligde ise 40.kez karşılaşacak. Lig’de şuana kadar oynanan 39 karşılaşmada yeşil beyazlıların 18 galibiyeti bulunuyor.

Üstünlük devam etsin

10 kez rakibine mağlup olan Timsah, 11 kez ise sahadan 1 puanla ayrıldı. İki takım arasında oynanan 46 maçta en farklı skoru 4-0 ile 2000-2001 sezonunda Bursaspor elde etti. Yeşil-beyazlılara 4 farklı galibiyeti Burhan Saatçioğlu kendi kalesine, Sinan Yeşil, Murat Sözkesen ve Okan Yılmaz atmıştı. 

Eto’o yu tut yeter

Kamerunlu yıldız, gol krallığında zirveyi zorluyor. 

Bugünkü maçta Antalyaspor’un en önemli kozu Dünyacı ünlü yıldız Samuel Eto’o olacak. Kırmızı beyazlı ekibin sezon başında İtalya’nın Sampdoria takımından transfer ettiği Kamerunlu futbolcusu ligde 24 hafta sonunda attığı 14 golle gol krallığında zirveyi zorluyor. Kamerunlu golcü oyuncu ligde en son Fenerbahçe ile oynanan maçta rakip ağları sarsmıştı. Ligin ilk yarısında oynanan maçta Bursaspor’a gol atmayı başaran 35 yaşındaki oyuncu için Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu özel bir önlem almayacaklarını açıklamıştı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X