Utku artık görüyor

Balıkesir’in Susurluk ilçesinde yaşayan, 7 yaşındaki Utku Esen, VM Medical Park Bursa Hastanesi’nde geçen hafta iki gözünden katarakt ameliyatı oldu.

Utku artık görüyor

Susurluk Atatürk İlköğretim Okulu, 1.Sınıf öğrencisi olan 7 yaşındaki Utku Esen’in annesi oğlunun iki gözünde de görme bozukluğu şikayetiyle, VM Medical Park Bursa Hastanesi’ne başvurdu. Göz polikliniğinde Op.Dr.Hikmet Tutarlı tarafından yapılan detaylı muayenelerde Utku’nun, doğuştan katarakt olduğu saptandı. 

Op.Dr. Hikmet Tutarlı tarafından gerçekleştirilen başarılı operasyonla küçük Utku,sağ ve sol gözünden katarakt ameliyatı oldu. Küçük Utku’nun annesi Sevda Deniz şimdi çok mutlu…”Düşe kalka yolda yürüyen, takla atarak ders çalışabilen oğlunun, iki gözününde artık görüyor olması,bir anne için tarif edilemez bir duygu” dedi. 

Kataraktın her yaş grubunda görülebileceğini ifade eden Op.Dr.Hikmet Tutarlı, Utku’nun başarılı bir ameliyat geçirdiğini ve artık yüzde 80 oranında görebildiğini ifade etti

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X