UÜ ile BAL arasında işbirliği protokolü

Uludağ Üniversitesi ile Bursa Anadolu Lisesi arasında iş birliği protokolü imzaladı.

UÜ ile BAL arasında işbirliği protokolü

Protokol ile, Uludağ Üniversitesi Mühendislik Fakültesi ile Tıp Fakültesi, BAL öğrencilerine ortaklaşa uygun görülecek konularda bilimsel çalışma, araştırma ve proje hazırlama konusunda destek verecek, laboratuvar, kütüphane, konferans ve spor salonu gibi sosyal tesislerden yararlanmalarını sağlayacak.

​Protokol uyarınca, lise 11 ve 12. sınıf öğrencilerinin meslek seçimlerine destek olmak amacıyla üniversiteye tanıtım ziyaretleri yapılacak,  ayrıca BAL’da uygun görülecek zamanlarda Tıp ve Mühendislik fakültelerinin tanıtılacağı sunumlar gerçekleştirilecek. Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Yusuf Ulcay ile Bursa Anadolu Lisesi Müdürü İsmet Aksu arasındaki imza töreninde, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Eray Alper, Prof. Dr. Mehmet Yüce ve Prof. Dr. Aslı Hockenberger, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Selim Gürel, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdülvahap Yiğit’in yanı sıra PYM Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Şehnaz Baltacı Göktalay, öğretim üyeleri ve öğretmenler hazır bulundu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X