UÜ Rektörü Ulcay ameliyat oldu

Uludağ Üniversitesi (UÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Ulcay, üniversiteye bağlı Tıp Fakültesi Hastanesi’nde fıtık ameliyatı oldu.

UÜ Rektörü Ulcay ameliyat oldu

Geçtiğimiz günlerde fıtık teşhisi konulan ve Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde başarılı bir operasyon geçiren  Rektör Prof. Dr. Yusuf Ulcay’ın tedavisi devam ediyor. Prof. Dr. Ulcay’ı ziyaret eden Vali Münir Karaloğlu, Hastane Başhekimi Doç. Dr. Yakup Canıtez’den sağlık durumu hakkında bilgi aldı.

 

Rektör Prof. Dr. Ulcay’a geçmiş olsun ziyaretinden sonra Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde devam eden zemin ve tavan aksamlarının yenilenme çalışmalarını yerinde inceleyen Vali Karaloğlu, ‘Üniversite hastanemiz Bursa ile birlikte bulunduğu bölgeye hizmet veren çok önemli bir şifa kaynağı. Üniversitemizin çağı yakalamaya çalışan çalışmalarına ve yenilenen vizyonuna el birliği ile katkı sunmalıyız. Az önce nazara gelerek küçük bir rahatsızlık geçiren Rektör hocamıza da bir ziyaret gerçekleştirdik. Çok şükür sağlık durumu oldukça iyi. Ben kendisine acil şifalar diliyorum’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X