UÜ senatosu terörü lanetledi

Uludağ Üniversitesi Senatosu tarafından, Ankara’da düzenlenen terör eylemi lanetlenerek ‘Türkiye’nin birlik ve beraberliğini hedefleyen hain saldırıyı nefretle kınıyoruz” denildi.

UÜ senatosu terörü lanetledi

Yazılı bir açıklama yayımlayan Uludağ Üniversitesi Senatosu’nun, birçok vatandaşın hayatını kaybettiği Ankara’daki terör saldırısını lanetlediği mesajında şu ifadelere yer verildi:

“Ankara’da yaşanan bombalı terör saldırısı hepimizi derinden etkiledi. Masum vatandaşlarımızı katlederek, toplumsal huzurumuzu bozmayı hedefleyen bu insanlık dışı saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Ülkemizin birlik ve beraberliğine kastederek, Türkiye’yi iç karışıklığa sürüklemeyi hedefleyen alçakça terör saldırıları asla hedefine ulaşamayacaktır. Terör saldırısında yaşamlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı, yaralananlara da acil şifalar diliyoruz.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X