UÜ’de kan bağışı ve kök hücre paneli

Uludağ Üniversitesi, Kan Bağışı ve Kök Hücre Paneli’ne ev sahipliği yaptı.

UÜ’de kan bağışı ve kök hücre paneli

Uludağ Üniversitesi, İl Sağlık Müdürlüğü ve Kızılay UÜ Şube Başkanlığı ortaklığında gerçekleştirilen panele Bursa İl Sağlık Müdürü Dr. Özcan Akan, Kızılay Bursa Şubesi Başkanı İbrahim Dokunmazer, Uludağ Üniversitesi yöneticileri, Kızılay UÜ Şube Başkanı Yard. Doç. Dr. İbrahim Öztahtalı, Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Anabilim Dalı Hematoloji Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Fahir Özkalemkaş, öğretim görevlileri ve öğrenciler katıldı.

Panelin açılış konuşmasını gerçekleştiren Bursa İl Sağlık Müdürü Dr. Özcan Akan, kan bağışı ve kök hücre konusunun Türkiye’nin en önemli ve stratejik konularından bir tanesi olduğunu vurguladı. Kızılay Bursa Şubesi Başkanı İbrahim Dokunmazer ise “Yıllardan beri kan toplama konusunda çok büyük emekler sarf ettik. Bugün bu çalışmalarımızın neticesini görüyoruz. Bizlere üniversitenin kapılarını ne zaman ihtiyacımız olsa sonuna kadar açan Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Ulcay’a ve yönetimine çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X