UÜ’den 1001 Projesi Yazım Çalıştayı

Uludağ Üniversitesi, TÜBİTAK 1001 Projeleri Yazım Çalıştayı’na ev sahipliği yaptı.

UÜ’den 1001 Projesi Yazım Çalıştayı

Türkiye Bilimsel ve Teknik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) tarafından yürütülen 1001 Bilimsel ve Teknik Araştırma Projelerini Destekleme Programı için proje hazırlayan öğretim üyeleri ve araştırmacılar, Uludağ Üniversitesi’nde (UÜ) düzenlenen çalıştayda bir araya geldi. UÜ Proje Yönetim Merkezi ve UÜ Teknoloji Transfer Ofisi ortaklığında gerçekleştirilen çalıştaya Türkiye’nin farklı üniversitelerinden akademisyenler katıldı.

25-26 Şubat tarihleri arasında yapılan çalıştayın ilk gününde Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Okan Yeşilel, katılımcılara TÜBİTAK proje imkanlarını ve 1001 projesi yazımlarında dikkat edilmesi gereken hususlar hakkında bilgiler verdi. Çalıştayın devamında önceden yazılmış ancak revize edilen ve yeni dönemde başvuruya hazırlanan projeler danışmanlar ve yürütücüleri ile birlikte incelendi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X