UÜ’ye yeni yemekhane

Uludağ Üniversitesi çalışanlarının ve öğrencilerinin daha iyi koşullarda hizmet almasını sağlamak amacıyla 2013 yazında temeli atılan yeni yemekhanenin açılışı yapıldı. Medikososyal Binası yanındaki Merkez Yemekhane ise bundan sonra sadece öğrenciye hizme

UÜ’ye yeni yemekhane

Mete Cengiz Kültür Merkezi’nin yanındaki çamlıkta yer aldığı için “Çamlık Yemekhanesi” adı verilen yeni yemekhane, düzenlenen kokteylle hizmete açıldı.

 

Rektör Prof. Dr. Kamil Dilek ve üst yönetimin hazır bulunduğu açılışa çok sayıda akademisyen ve personel katıldı.

Öğrenci sayısının her geçen gün artması nedeniyle Merkez Yemekhane’de büyük sıkıntılar çekildiğini anlatan Rektör Prof. Dr. Dilek, “Bundan sonra öğrencilerimiz orada rahatça yemeklerini yiyebilecekler. Yeni yapılan yemekhane ise akademisyenlerimize ve personele hizmet verecek” dedi.

Üniversitede eksikliği hissedilen sosyal alanlar konusunda da önümüzdeki günlerde çözümlerin gündeme geleceğini vurgulayan Rektör Prof. Dr. Dilek, yeni yemekhanenin ön ve arka bahçesine masalar ve banklar koyacaklarını, ayrıca tenis kortlarının yanında yaptırdıkları sosyal tesisi ve konservatuvarın karşısındaki spor salonunu da önümüzdeki günlerde hizmete açacaklarını söyledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X