Üvey baba katili Uludağ eteklerinde yakalandı

Bursa’da, 10 gün önce üvey babasını kalbinden bıçaklayarak öldürdükten sonra Uludağ ormanlarına kaçan katil zanlısı, polisin dikkati sayesinde ormanın derinliklerinde yakalandı.

Üvey baba katili Uludağ eteklerinde yakalandı

Hakan GÖNÜL/OLAY

Olay geçtiğimiz hafta Osmangazi İlçesi Alacahırka mahallesi’nde meydana gelmişti.

Şizofreni hastası olduğu öğrenilen ve 2011 yılında da yine bir cinayet işleyerek 3 yıl sonra serbest kalan Kazım A. (21) annesi  Şahsenem S. ile birlikte yaşayan Ayhan Arlı ile tartıştı. Tartışma kavgaya dönüşünce Kazım A., mutfaktan aldığı ekmek bıçağı ile annesinin birlikte yaşadığı Ayhan Arlı’yı tek bıçak darbesi ile sol göğsünden yaraladı.

Kavgayı ayırmak isteyen annesi Şahsenem S. ve 16 yaşındaki  kız kardeşi N.A.’yı da hafif şekilde yaralayan şizofreni hastası olay yerinden yaya olarak kaçtı. Ağır yaralanan Ayhan Arlı kurtarılamayarak hayatını kaybederken şüphelinin annesi Şahsenem S. ve kız kardeşi hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Bursa İl Emniyet müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet bürosu ekipleri Kazım A.’nın gidebileceği yerleri mercek altına aldı. Polis yaptığı soruşturmada şüphelinin Uludağ eteklerinde bulunan Gökçeören köyünde ormanlık alanda bulunan bir barakada yaşadığını tespit etti. Bunun üzerine dün akşam saatlerinde operasyon için düğmeye basan polis barakayı sararak Kazım A.’yı yakaladı. Gözaltına alınan Kazım A., sabah saatlerinde ‘Cinayet ve adam yaralama’ suçundan adliyeye sevk edildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X