‘Üyelerin desteğini bekliyoruz’

Bursa Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (BSMMMO) Çağdaş Muhasebeciler Grubu’nun ön seçim adayı Erdinç Doğan, olumsuz gidişatın önlenemez olduğunu kabul etmediklerini belirterek, ”Mazeretçi yönetim anlayışlarına ve kayıtsızlığa şiddetle ‘hayır’

‘Üyelerin desteğini bekliyoruz’

Doğan, yaptığı açıklamada, sorumluluğu yüksek, ağır iş yüküyle dolu bir meslek icra ettiklerini ifade ederek, ”Hiçbir akademik meslekte rastlanmayacak derecede ağır risklerle karşı karşıya geliyoruz. Buna rağmen, emeğimizin karşılığını istediğimiz oranda alamıyoruz. Meslek örgütlerimiz ise tam bir tıkanma süreci yaşamaktalar. Uzun süredir bizleri sevindirecek bir gelişme veya kazanım yaşamıyoruz” diye konuştu. Her geçen gün yeni angaryalarla karşılaştıklarından vurgulayan Doğan, şöyle devam etti: ”Bizler bu olumsuz gidişatın önlenemez olduğunu kabul etmiyoruz. Mazeretçi yönetim anlayışlarına ve kayıtsızlığa şiddetle ‘hayır’ diyoruz. Bizler kararlı, inatçı, gerçekçi ve müzakereci yönetim anlayışıyla sorunlarımızın üstesinden geleceğimize yürekten inanıyoruz.”

UZMANLIK EĞİTİMLERİ

Yapısal ve kronik sorunların çözümüne projeler hazırladıklarının altını çizen Doğan, şunları kaydetti: ”Mesleğimizde her geçen gün daralan defter tutma hizmetlerimize ilaveten yeni iş alanları yaratmak için uzmanlık eğitimleri projemizi önceliklerimiz arasına aldık. Hatta bu eğitimleri hemen uygulamaya alabilmek için akademisyenlerle görüşmelerimizi önemli ölçüde tamamladık. Ortaklık modeli üzerine yaptığımız tartışmalar ve projelerimiz büyük yankı uyandırdı. Üyelerin desteğini bekliyoruz.”

DOĞAN VE EKİBİNİN ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Erdinç Doğan, geçtiğimiz günlerde BSMMMO’nun Seminer Solonu’nda gerçekleştirilen toplantıda ekibini tanıtarak, projelerini anlatmıştı. Doğan’ın Başkanlığı’ndaki aday yönetim kurulu üyeleri şu isimlerden oluşuyor: Umut Ekici, Özer Turan, Fatma Çil Eradaş, Aydın Şener, Bircan Kılıç, Ali Kahve.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X