Uykusuz gecelere hazır olun!

Yaz saati uygulaması takımlarımızın Avrupa’da oynayacakları müsabakaların başlama saatlerini de değiştiriyor.

Uykusuz gecelere hazır olun!

Yaz saati uygulamasının yıl boyu sürdürülmesi hakkındaki karar dün Resmi Gazete’de yayınlandı. Artık saatler geri alınmayacak, yaz saati uygulaması tüm yıla yayılacak. Bu durum spor müsabakalarının başlama saatlerini de değiştirecek.


Beşiktaş’ın bu sezon mücadele edeceği Şampiyonlar Ligi’nde maçların başlama saatleri 21.45. Ancak Türkiye’de saat sisteminin değişmemesi sonucunda Kasım ayından itibaren Devler Ligi maçları 22.45’te başlayacak. Maçların bitiş saati ise 00.30 olacak.

3 MAÇ ETKİLENMİYOR

Fenerbahçe, Konyaspor ve Osmanlıspor’un mücadelede edeceği UEFA Avrupa Ligi’nde ise durum daha kötü. Perşembe günleri oynanan Avrupa Ligi maçlarının başlama saatleri 20.00 ve 22.05’ti. Ancak yeni uygulama ile Kasım ayından itibaren UEFA Avrupa Ligi maçlarının başlama saatleri 21.00 ve 23.05 olacak.


Beşiktaş’ın Benfica , Dinamo Kiev ve Napoli ile oynayacağı ilk 3 maç yeni uygulamadan etkilenmeyecek. Ancak daha sonra oynayacağı karşılaşmalar 22.45’te start alacak ve en erken 00.30’da sona erecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X