Uyurken hayatının şokunu yaşadı! ‘Önce deprem oluyor zannettim’

Denizli’nde TIR şoförü caddede dönmek için geri manevra yaparken, bir evin duvarına çarptı. Çarpmanın etkisiyle duvarın bir kısmı hasar görürken, o sırada duvarın kenarında yatan Meryem Uslu ölümden döndü.

Uyurken hayatının şokunu yaşadı! ‘Önce deprem oluyor zannettim’

Olay, gece saatlerinde, Akçeşme Mahalle Neşet Çakır Caddesinde yaşandı. Dursun Gerçekcioğlu kullandığı 19 BM 081 plakalı TIR’la caddede dönmek için geriye doğru manevra yaptı. Gerçekcioğlu arkasındaki tekli katlı evi fark etmeyince, TIR’a bağlı olan dorseyle duvara çarptı.

Evin duvarı büyük ölçüde hasar gördü. Duvardan kopan parçalar kaza sırasında yatağında uyuyan Meryem Uslu’nun ayaklarının üzerine devrildi.  Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Duvar parçalarının üzerine devrilmesi sonucu büyük korku yaşayan Uslu, kazayı ayaklarındaki hafif sıyrıklarla atlattı. Uslu’nun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

TIR’ın çarpması sonucu duvarın bir kısmının ayaklarının üzerine devrildiğini söyleyen Meryem Uslu, “Önce deprem oluyor sandım. Oda tozla doldu, hiçbir şey göremedim. Bende TIR’ın çarptığı duvarın önünde yatıyordum. Duvar parçaları ayaklarımın üzerine düştü. Duvarın tamamı üzerime göçebilirdi. Ucuz atlattık” dedi. Akçeşme Mahalle Muhtarı Şaban Heybeli ise, ev sahibi Meryem Uslu’nun ucuz kurtulduğunu, duvar parçalarının ayaklarının üzerine düştüğünü söyledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X