Uyuşturucu ile ortak mücadele

Gemlik’te madde bağımlılığı ve uyuşturucu ile mücadele hız kazandı.

Uyuşturucu ile ortak mücadele

CEMAL KIRGIZ

Yöre derneklerinin yanı sıra diğer derneklerin de katıldığı ortak proje çerçevesinde düzenlenen toplantıda konuşan Kaymakam Cahit Işık, emniyet güçleriyle birlikte el birliğiyle madde bağımlığına karşı mücadele etmek gerektiğini vurguladı.

Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nda gerçekleştirilen toplantıda konuşan İlçe Emniyet Müdürü Cafer Gündoğdu ise, sadece kolluk kuvvetlerinin yeterli olamayacağını ve STK ve kamu kuruluşları ile ortak mücadele gerekliliğini vurguladı.

METRUK ALANLAR

Slayt gösterimi eşliğinde anlattığı mücadele yöntemlerine değinen Komiser Bahattin Taş da, kahvehane, mahalle ve dernek toplantıları ile bilgilendirme yaptıklarını dile getirdi. 

Belediye ile ortaklaşa metruk alanları ıslah etmeye çalıştıklarını vurgulayan Taş, en kolay uyuşturucu kullanılan yerlerin karanlık ve metruk yerler olduğunu ifade etti. 

Aile ortamında aşırı sevgi ve otorite ile otorite ve sevgi yoksunluğunun da doğru yaklaşım olmadığının altını çizen Taş, aile içinde bulunamayan sevginin dışarıda aranması sonucu menfaat grupları tarafından istismara açık hale gelen çocukların, madde bağımlılığına yönlendirilmelerine neden olduğunu söyledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X