Uyuşturucu illetinden nasıl kurtulduklarını anlattılar

Osmangazi Belediyesi Kent Konseyi tarafından madde bağımlılığı ile mücadele kapsamında ‘Uyuşturucuyla Uyuşma’ adlı panel düzenlendi.

Uyuşturucu illetinden nasıl kurtulduklarını anlattılar

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ın da katıldığı panelde, Ayık Yaşamla Buluşma Derneği (AYBUDER) Başkanı Yavuz Tufan Koçak ve madde bağımlılığından kurtulan dernek üyeleri, uyuşturucuyla mücadele sürecinde yaşadıklarını anlattılar. 

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, uyuşturucu kullanımının önüne geçmek ve bu konunun ciddiyetine vurgu yapmak adına bir çalışma başlattıklarını söyledi. 

İBRETLİK HİKAYELER

Dernek üyelerinden Bekir Oğuz, uyuşturucuya çocuk yaşlarda başladığını belirterek, “Uyuşturucuya öyle bir esir hale gelmiştim ki, alabilmek için eşyalarımı sattım, hırsızlık yaptım. Okuldan atıldım. Ailem, bizim paramızla öldüğünü görmek istemiyoruz diyerek evden kovdu. 3 ay sokakta yaşadım. Uyuşturucu hayatımı karartmıştı. Sonunda AYBUDER ve Yavuz Tufan Koçak sayesinde temizlendim” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X