Uyuşturucu satıcısı değil uyuşturucu teröristi

Devlet Hastanesi açılışı öncesinde İnegöl`e gelen Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, 32. MODEF Expo Fuarı`nı gezdi.

Uyuşturucu satıcısı değil uyuşturucu teröristi
SADULLAH ORGAN 
 
Burada açıklamalarda bulunan Müezzinoğlu, basın mensuplarının, ‘Uyuşturucuyla mücadele de önemli çalışmalar yapıldı. Şimdi de Cumhurbaşkanımızla bir toplantı planlanıyor. Bununla ilgili ne aşamadayız?’ sorusunu şöyle cevapladı:
 
“Sayın Başbakanımızla 28 Kasım’da Uyuşturucu Şurası’nı düzenleyeceğiz. Sağlık Bakanlığının koordinatörlüğünde 8 bakanlık, Yeşilay Cemiyeti, sivil toplum örgütleri ile birlikte çok güçlü bir eylem planı hazırladık. İnşallah bu şuradaki son değerlendirmeleri de yaptıktan sonra uygulamaları çok hızlı bir şekilde uygulamaya başlayacağız. Bu anlamda Sayın Başbakanımızın söylediği tabir uyuşturucuyu terör gibi görüyoruz ve uyuşturucu satıcıları için ‘uyuşturucu teröristi’ kelimelerini kullanıyoruz. Cezai müeyyideleriyle, tıbbi anlamda ona muhatap olmuş insanlarımızla, gençlerimizle çok daha iyi iletişim kurarak o yanlışa müptela olmadan kurtarabileceğimiz dünya kadar gencimiz var. Müptela olmuş insanlarımızı da iyi tedavi ederek oradan kurtarabilmek için çok yönlü tedbirleri alıyoruz. İnşallah çok daha geliştirerek devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X