Uyuşturucuya karşı yürüdüler

Hürriyet Mahallesi’nde bulunan Ziraat Parkı’nda alkol ve uyuşturucu madde kullanılmasını protesto etmek için toplanan mahalle sakinleri ellerinde dövizlerle slogan atarak parka yürüdüler.

Uyuşturucuya karşı yürüdüler

Park yanında iki okul bulunduğunu ve çocukları okula gidip gelirken madde ve alkol bağımlılarının saldırısına uğradığını belirten mahalleli, önlem alınmasını istedi. ‘Alkole hayır’, ‘Uyuşturucuya hayır’ diye slogan atarak Ziraat Parkı’na giren öğrenci velileri ve mahalle sakinleri, ‘Kova’ olarak adlandırılan ve plastik su damacanasından yapılan aparatla uyuşturucu kullanan bir kişi ile karşılaştı. Grubu görünce aparatı bırakıp kaçan bağımlıyı mahallenin gençleri bir süre sopa ile kovaladı. Burada açıklama yapan bir öğrencinin annesi Münevver Kireşçiler, parkta alkol ve uyuşturucu ile ilgili daha önce yetkili makamlara şikâyet dilekçesi verdiklerini belirterek, “Çocuklarımız okula gidip- gelirken taciz ediliyor. Yetkililer önlem alsın. Çocuklarımızı okula gönderirken hep tedirgin oluyoruz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X