Uyuşturucuyla amansız savaş

Polis deniz yolunu kullanan uyuşturucu tacirlerine göz açtırmıyor. 

Uyuşturucuyla amansız savaş

Emniyet Müdürü Osman Ak’ın göreve gelmesiyle birlikte Bursa’da hız kazanan uyuşturucuyla mücadelede bir ilke daha imza atıldı. Bursa Polisi, Yenişehir Havaalanından sonra artık Mudanya’da deniz otobüslerinde de arama yapıyor.

3647116-707429335_50879140,7055475.jpg

Deniz yollarını denetim altına alan ekipler, uyuşturucu trafiğinin önünü tamamen kesmeyi hedefliyor. Uygulamayı ilk olarak Yenişehir’de başlatan ekipler, yaklaşık 2 aydır da Mudanya’da deniz otobüslerini göz hapsinde tutuyor.
Güzelyalı ve Mudanya merkezde iki deniz otobüsünün limana geliş ve çıkışlarında şüpheli kişilerin üzerleri ile araçlar didik didik aranıyor. Aramalarda, özel eğitimli ‘Rona’ isimli narkotik köpeği de görev alıyor. Yetkililer denetimlerin devam edeceğini ve Bursa’da uyuşturucu ticaretini en aza indirmek için bütün imkanların kullanılacağını bildirdi.

 Narkotik Suçlarla Şube Müdürlüğü ekipleri, zehir tacirlerinin şehre gelen bütün yollarını kıskaç altına aldı. Bursa Narkotik polisi bir ilke imza atarak İstanbul’dan Bursa’ya gelen deniz otobüslerinde arama yaptı. Aramalara narkotik köpeği Rona’da katıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X