Uzaydan sınırsız internet

Eutelsat’ın genişbant teknolojisi tooway, Infinite isimli sınırsız uydu internet paketiyle Türkiye’de hizmet vermeye başladı.

Uzaydan sınırsız internet

Konuyla ilgili yapılan açıklamaya göre, abonelik yaptıran ilk bin kişinin hizmetine sunulacak olan internet paketinde kullanıcılar, 22 Mbps’ye kadar olan indirme ve 6 Mbps’ye kadar olan yükleme hızlarıyla Avrupa’daki en hızlı geniş bantlı uydu internet erişim hizmetine kavuşmuş olacak. Eutelsat Bölge Satış Direktörü Ömer Karakaş, tooway Infinite’nin fiber kablo teknolojilerinin ulaşamadığı ve GSM şebekelerinin zayıf olduğu zorlu coğrafyalarda bile kaliteli bir hizmet verdiğini, kullanıcılarına uzaydan internetin avantajlarını sunduğunu söyledi. Tooway Infinite’nin her an kullanıma hazır olduğunu ifade eden Karakaş, sistemin küçük bir uydu çanağı ve bilgisayara bağlı bir modem yardımıyla çalıştığını kaydetti.

İDEAL BİR ÇÖZÜM

Ömer Karakaş, tooway Infinite’nin, internet erişimi yavaş olan ya da hiç olmayan ev çalışanları veya aileler için mükemmel bir tercih, iş, haberleşme, eğitim ya da eğlence amacıyla internete bağlananlar için ise ideal bir çözüm olduğunu dile getirdi. Karataş, ”Bu sınırlı sürüm kampanyamızla kullanıcılarımızın yüksek hız-sınırsız erişim imkanına en rekabetçi fiyatlarla sahip olmaları temin edilecektir” dedi. Elektriğin ve insanın olduğu her yere sınırsız internet ulaştırdıklarının altını çizen Karakaş, fiyat noktasında fiber ya da GSM ağı ile rekabet edebilecek durumda olduklarını da sözlerine ekledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X