‘Üzerim çamurdu, pislenmesin diye…’

Karabük’te bir sitenin kanalizasyon işinde çalışırken beton kapağın ayağına düşmesi sonucu yaralanan ve olay yerine gelen ambulansa binmek istemeyen Recep Pazarlıoğlu, “Üzerim çamurdu, pislenmesin diye binmek istemedim” dedi.

‘Üzerim çamurdu, pislenmesin diye…’

Pazarlıoğlu (59), AA muhabirine yaptığı açıklamada, 2004’te özel bir şirketten emekli olduktan sonra ailesini geçindirmek için günlük işlerde çalışmaya başladığını söyledi.

Dört çocuğunun da evli olduğunu ifade eden Pazarlıoğlu, “Eşimle yaşıyoruz. Emeklilikten sonra günlük işlerde çalışmaya devam ettim. Yine 2 günlük iş vardı, orada çalışıyorduk. Kanalizasyon giderindeki eski boruyu söküp, yeni boru takacaktık. Çalışırken beton kapağı kenara koymuştuk. O arada kazı yaparken kapak kaydı ve ayağıma geldi” dedi.

Ayağının taş ile duvar arasında kalması sonucu yaralandığını belirten Pazarlıoğlu, “Arkadaşların yardımıyla ayağımı kurtardık” diye konuştu.

“ÜZERİM ÇAMUR DİYE BİNMEK İSTEMEDİM”

Pazarlıoğlu, olayın ardından “Sedye berbat olur, gerek yok” diyerek ambulansa binmek istememesiyle ilgili de “Üzerim çamurdu, pislenmesin diye binmek istemedim. ‘Ambulansın içine oturup öyle gideyim’ dedim. Çamur diye binmek istemedim” ifadelerini kullandı.

“BİRAZ BORCUM VAR, ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİM”

Boş duramadığı ve biraz borcu bulunduğu için çalıştığını anlatan Pazarlıoğlu, evde dinlendiğini, iyileştikten sonra günlük işlerde çalışmayı sürdüreceğini kaydetti.

Karabük 100. Yıl Mahallesi’ndeki bir sitenin kanalizasyon işinde çalışırken beton kapağın ayağına düşmesi sonucu yaralanan Recep Pazarlıoğlu (59), kendisini hastaneye götürmek için olay yerine gelen ambulansa “Sedye berbat olur, gerek yok” diyerek binmek istememişti. Sağlık görevlilerinin ikna çabaları sonunda ambulansa binen Pazarlıoğlu, hastaneye kaldırılmıştı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X