‘Üzerime oynuyorlar!’

Eşinin borçları yüzünden çalıştığı televizyon kanalına haciz geldiği gerekçesiyle işten kovulduğu iddia edilen Songül Karlı, içini Olay Çekirge’ye döktü.

‘Üzerime oynuyorlar!’

BÜLENT BEYSİR

Ünlü türkücü Songül Karlı, son dönemde hakkında art arda ortaya atılan iddialardan rahatsız. Eşinin borçları nedeniyle çalıştığı kanala haciz gittiği bu yüzden de işinden olduğu haberlerini yalanlayan Karlı, Olay Çekirge’ye yaptığı özel açıklamada ‘Kanala haciz geldiği doğru. Ancak bunun eşimle hiçbir ilgisi yok. Bir hata sonucu bu oldu. Eşim milyon dolarlık adam. Böyle borçlar için haciz gelmez. İşimden de ben kendi isteğimle ayrıldım’ dedi. 

NEREDEN ÇIKARTIYORLAR?

Geçtiğimiz günlerde estetik yaptırıp yeni görüntüsünü de sosyal medya hesabında paylaştığı haberleri çıkan Songül Karlı, bu duruma da isyan etti. Asılsız haberlerle üzerine oynandığını belirten Karlı, ‘Ne estetiği? 5 gün boyunca ev taşıdım. Yorgunluktan yüzüm gözüm şişti. Bunu bile estetik yaptırdı diye haber yaptılar. Neden üzerime oynadıklarını anlamıyorum’ dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X