‘Üzerimize düşen görevi yerine getireceğiz’

İnegöl’de dernek ziyaretlerinde bulunan AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, hükümetin bir an önce kurulmasının gerektiğini söyledi.

‘Üzerimize düşen görevi yerine getireceğiz’

SADULLAH ORGAN

7 Haziran seçim sonuçlarını da kabul ettiklerini ifade eden Hüseyin Şahin, “Biz Türkiyemizi hükümetsiz bırakmamak, yönetiminde bir boşluk oluşmaması, idaresinin spekülasyonlara maruz kalmaması için üzerimize düşen görevi hakkıyla yerine getirmeye çalışacağız. Burada seçmen bize koalisyon kurulmasıyla ilgili bir ödev vermiştir. Bize verilen ödevin bilincindeyiz” dedi.

Seçim sonuçlarını analiz etmeye devam ettiklerini aktaran Şahin, “Şimdiye kadar yaptığımız çalışmaların koalisyon hükümetimizle de eğer taktir görürse devam etmesini arzu ediyoruz. Milletimiz, Türkiye’nin bulunduğu noktadan geriye gidişi asla kabul etmeyecektir. Üzerimize düşen vazifeyi yerine getireceğiz. AK Parti sonuçlardan kendisine ait olan çıkarımları almıştır” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X