‘Üzerlerine beton dökülene kadar mücadele edeceğiz’

Cumhurbaşkanı Erdoğan “Terör örgütlerinin üzerine beton dökülene kadar, tek bir terörist kalmayana kadar mücadelemizi sürdüreceğiz” dedi.

‘Üzerlerine beton dökülene kadar mücadele edeceğiz’

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, emekliye ayrılacak olan Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel’in “Devlet Şeref Madalyası” ile onurlandırılması töreninde konuşma yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Terör örgütleri ülkemiz için tehdit olmaktan çıkarılana kadar, devletimize ve milletimize doğrultulan silahlar bırakılıp, gömülünceye kadar, burada bir şeyin altını özellikle vurgulamak istiyorum, ‘silahların susması değil, silahların bırakılıp gömülmesi’ bunu ısrarla söylüyorum, üzerine beton dökülene kadar, sınırlarımız içinde tek bir terörist kalmayana kadar mücadelemize devam edeceğiz” dedi.

“Ülke sınırlarımız içinde ve dışında gerçekleştirilen operasyonlar sonucunda terör örgütünün çok ciddi kayıplar yaşadığını biliyoruz” diyen Erdoğan, şunları kaydetti:

“Aynı şekilde güvenliğimiz için tehdit teşkil eden DAİŞ terör örgütünün unsurlarına karşı da etkili operasyonlar gerçekleştirdik. Bizim için terör örgütleri arasında hiçbir fark yoktur. Adı, amacı, sembolü, söylemi ne olursa olsun bizim için terör örgütü, terör örgütüdür. Biz hepsiyle mücadele ediyoruz, etmeyi sürdüreceğiz.”

Son bir ayda yaşananların bu ülkede kimlerin demokrasiden ve özgürlüklerden yana olduğunu, kimlerin de bu kavramları istismar ettiğini bir defa daha gösterdiğini vurgulayan Erdoğan, şunları söyledi:

“Dün hayata geçirdiğimiz demokrasi ve özgürlük hamlelerini sabote etmek için uğraşanların bugün terör örgütünü aklamak için nasıl ellerinden geleni yaptıklarını ibretle takip ediyoruz. Terör örgütlerinin üstlendiği eylemleri bile devletin, hükümetin, hatta şahsımın üzerine yıkmaya çalışacak kadar izanını, hatta haysiyetini kaybedenler olduğunu görüyoruz.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X