Uzlaşı metni Ankara’da

Gemlik’in sağlam zeminli ve daha güvenli bölgelere taşınması için hazırlanarak önceki gün Belediye Başkanı Refik Yılmaz tarafından imzaya açılan Toplumsal Uzlaşı metni Ankara’ya gitti.

Uzlaşı metni Ankara’da

CEMAL KIRGIZ

Atatepe Tesisleri’ndeki programda 70’e yakın STK temsilcisiyle bir araya gelen Refik Yılmaz, uzlaşı metnine destek aramıştı. Toplumsal Uzlaşı metnine GTSO, Ziraat Odası, Ticaret Borsası, muhtarlar, Eğitim-Sen, Memur-Sen, Eğitim-Bir Sen, Türk Metal Sendikası, Kızılay ve THK gibi birçok STK’dan destek gelmişti. 

Bu toplantıya katılamayan STK temsilcileri ve muhtarlarla akşam bir kez daha bir araya gelen Başkan Yılmaz, Ankara’nın toplumsal uzlaşı ve konsensüs beklediğini anlattı. Gemlik’te 100’e yakın STK’dan destek alan Refik Yılmaz, toplanan imzaları TBMM Başkanlığı ile Gıda Tarım ve Hayvancılık, Orman ve Çevre ve Şehircilik Bakanlıkları’na iletmek üzere dün sabah erken saatlerde Ankara’ya götürdü.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X