Uzmanlarla bire bir diyalog! Medicana Diyabet Okulu açıldı

Medicana Bursa Hastanesi tarafından, diyabet hastaları için içeriği tamamen uzman doktorlar tarafından oluşturulan ve diyabet alanındaki eğitimin nabzını tutmak amacıyla ‘Diyabet Okulu’ açıldı.

Uzmanlarla bire bir diyalog! Medicana Diyabet Okulu açıldı

Medicana Bursa Hastanesi Konferans salonunda başlayan eğitim programının ilk konusu olan ‘Diyabet’, Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları Uzmanı Dr. Pınar Şişman tarafından detaylı olarak anlatıldı. Ardından, en çok merak edilen konulardan biri  olan ‘Diyette Beslenme’  hakkında Beslenme ve Diyet Uzmanı Diyetisyen Tuğba Küçük tarafından bilgi verildi. 

6 AY SÜRECEK…

Diyabet Cerrahisi ile ilgili konuda ise Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ersoy Taşpınar, merak edilen soruları yanıtladı. Koruyucu Hekimlik ve bu konuda toplumsal farkındalık çalışmalarına büyük önem verenMedicana Bursa Hastanesi’nden; Endokrinoloji, İç Hastalıkları, Nefroloji, Göz Hastalıkları, Kardiyoloji, Genel Cerrahi, Klinik Psikoloji, Plastik Estetik ve Rekonstrüktif Cerrahi, Ortopedi ve Travmatoloji, Enfeksiyon Hastalıkları alanlarının uzmanları ve diyetisyenlerin konuşmacı olarak katılacakları ‘Diyabet Okulu’ 6 ay boyunca devam edecek. Okula katılan hastalar diyabetten kaynaklanan ve günlük yaşamlarını olumsuz etkileyen sorunları ve çözüm önerilerini uzmanlarla bire bir konuşabilecekler.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X