‘Uzun yıllar buradayım’

Aziz Eraltay, Bursaspor ile 3 yıl daha sözleşme uzattığı için mutlu olduğunu söyledi.

‘Uzun yıllar buradayım’

TOLGA ÖZTAŞ

Bursaspor ile sözleşmesini 3 yıl daha uzatan Aziz Eraltay, yeşil beyazlı takımda kaldığı için mutlu olduğunu söyledi. Deniz Yılmaz’la birlikte Turkcell’in Kent Meydanı’nda düzenlediği ‘Haftanın Maçı’ etkinliğine katılan Aziz, ‘Çok mutluyum. Bursaspor büyük bir kulüp. Taraftarlar çok iyi ve inşallah uzun yıllar burada kalırım. Geçen hafta 3 puan aldık. İnşallah taraftarlarımızın önünde iyi bir maç oynarız ve kazanırız’ dedi.

“Avrupa’ya gitmek istiyoruz”

Bursaspor’a geldiği için çok mutlu olduğunu ifade eden Deniz Yılmaz da, ‘Çaykur Rizespor karşısında inşallah 3 puanı alırız. Avrupa’ya gitmek istiyoruz. Eskişehirspor’a karşı iyi bir performans gösterdik. Bizim için önemli olan alt taraftarlarda oynamayıp, Avrupa’ya gitmek. Seyircinin önünde güzel bir futbol oynayıp galip gelmek istiyoruz’ diye konuştu. İki futbolcu konuşmaların ardından taraftarlara çeşitli hediyeler verip imza dağıttı. 

Bursaspor’un yıldız oyuncuları Aziz Eraltay ve Deniz Yılmaz Turkcell’in düzenlediği etkinlikte imza dağıttılar.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X