Uzun zaman oldu!

Bursaspor, ligde şampiyonluk yaşamış takımlara karşı uzun süredir kazanamıyor.

Uzun zaman oldu!
Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor’a önünde son dönemlerde başarılı olamayan Timsah, 24 Kasım’da bu olumsuzluğa son vermek istiyor.
 
Bursaspor’un Spor Toto Süper Lig’in 10.haftasında 24 Kasım Pazartesi günü Fenerbahçe ile kozlarını Atatürk Stadı’nda paylaşacak. Yeşil beyazlılar şuan 14 puanla 6.sırada, rakibi ise 19 puanla zirvede yer alıyor. Timsah bu karşılaşmadan 3 puan aldığı takdirde hem üst sıralara tamamen yaklaşmış olacak ve hem de camiadaki olumlu havayı en üst düzeye çıkaracak. Bu mücadele Timsah açısından ayrı bir önem de taşıyor.
 
EN SON BEŞİKTAŞ
 
Bursaspor, ligde şampiyonluk yaşamış takımlara karşı uzun süredir kazanamıyor. Yeşil beyazlılar en son 8 Nisan 2013 tarihinde evinde ezeli rakibi Beşiktaş’ı Batalla, Ferhat ve Pinto’nun golleriyle 3-0 mağlup etmişti. o dönem Timsah’ın başında olan teknik direktör ise Hikmet Karaman’dı. Uzun zamandır Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor’a karşı kazanamayan Bursaspor, bu hasrete de bir anlamda son vermiş olacak.
 
KABUS GİBİYDİ
 
Bursaspor açısından geçen sezon bu rakiplerle yapılan maçlar adeta kabus gibi geçmişti. Galatasaray’la Bursa’da 1-1 berabere kalan TT Arena’da rakibine 6-0 mağlup olan Timsah, Türkiye Kupasına ise 2-2 ve 5-2’lik skorlarla veda etmişti.
 
Fenerbahçe’ye Atatürk Stadı’nda 3-2, deplasmanda ise 3-0 mağlup olan yeşil beyazlılar, Beşiktaş’a da 3-0 ve 1-0’lık skorlarla boyun eğmişti. Bursaspor’un Trabzonspor randevuları ise 2-2’lik skorlarla sona ermişti. Timsah, bu sezona da 2-0’lık Galatasaray mağlubiyetiyle başlamış, 3.haftada ise Beşiktaş’a Olcay Şahan’ın golüyle yenilmişti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X