Uzunköprü ‘şampiyonluk’ dedi!

Orhangazispor ile 1 yıllık sözleşme imzalayan Teknik Direktör Cevdet Uzunköprü, ‘Her zaman başarıyı kovalarım’ diyerek 2.Lig’i işaret etti.

Uzunköprü ‘şampiyonluk’ dedi!

NEVZAT OKUMUŞ

Spor Toto 3. Lig temsilcilerimizden Orhangazispor’da Teknik Direktörlük görevine getirilen Cevdet Uzunköprü dün resmi sözleşmeyi imzaladı. 

Kırmızı siyahlıların İznik Gölü kıyısındaki tesislerinde Kulüp Başkanı Recep Alemdar ve yöneticilerle tanışan Cevdet Uzunköprü kendisini 1 yıllığına Orhangazispor’a bağlayan anlaşmaya imzasını attı. 

Kırmızı siyahlıların çiçeği burnunda teknik direktörü Uzunköprü, ‘Çalıştığım her kulüpte şampiyonluk kovaladım. Play-off ve PTT 1. Lig deneyimlerim mevcut. Orhangazispor’u bir üst lige taşıyacağım’ dedi.

Kurumsallacak

Orhangazispor Başkanı Recep Alemdar ise yeni sezona hoca sorununu çözümleyerek girdiklerini belirterek, “Kulüp yapımıza uygun, geçmiş başarıları, gelecek idealleri olan Cevdet Uzunköprü’yü takımımızın başına getirdik. Önceliğimizi kurumsallaşmaya vereceğiz. Borcu olmayan ve parası olan bir kulüp yaratmak istiyoruz. Bununla birlikte sportif başarıyı da yakalamaya çalışacağız” diye konuştu.

Orhangazispor’da Teknik Direktör Cevdet Uzunköprü’nün yardımcı antrenörlüklerini Murat Alemdar ve Murat Erbasan kaleci antrenörlüğünü ise Faruk Akıllı yapacak. Ayrıca masör Mehmet Cengiz Kaplan da göreve devam edecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X