Vadi Mudanya’da örnek blok hazır

Mudanya Yapı İnşaat Genel Koordinatörü Kenan Sülün, Vadi Mudanya Evleri’nin firmanın ilk projesi olduğunu belirterek, kendilerinin gözbebeği olduğunu söyledi.

Vadi Mudanya’da örnek blok hazır

Mudanya’da söz konusu projenin niteliklerine, lokasyonuna ve manzarasına sahip başka bir proje bulunmadığını ifade eden Sülün, vatandaşların hayalindeki yaşamı bulabilecekleri bir projeyi hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti.

Kenan Sülün, ”Geniş bir alan üzerinde villa konseptinde, bir tatil köyünde olması gereken tüm detayları düşündük. Mudanya’da 10 bin 250 metrekare alanda yüzde 70’i yeşil alan olarak projelendirilen Vadi Mudanya 16 bloktan oluşuyor. Projede 24 bahçe dubleksi, 32 teras dubleksi, 8 bahçe daire ve 8 normal daire olmak üzere toplam 72 konut bulunuyor” dedi.

KONTROL EV SAHİBİNDE

Sülün, akıllı ev teknolojisine göre hazırlanan dairelerde akıllı sistemin kontrolünün standart olarak global sistem olan KNX veri tabanında gerçekleşeceğini dile getirdi. Kenan Sülün, ”Bu sistemle evin tüm genel aydınlatmaları ve evin tüm genel prizleri tek kontrol halinde kontrol edilebilecek. Ayrıca klima ve kombi tüm fonksiyonlarıyla kontrol edilebileceği gibi evin doğalgaz hattını kesebilme özelliklerinin hepsi cep telefonu ile uzaktan kontrol edilebilecek” diye konuştu.

AYRICALIK HİSSETTİRECEK

Özgün mimarisiyle modern yaşam çizgilerini barındıran projenin geleneksel değerleri de gözeten bir anlayışla inşa edildiğinin altını çizen Sülün, geniş oturma grupları, servis imkânı, oyun alanları ile sosyal tesislerin Vadi Mudanya’da yaşamanın ayrıcalığını hissettireceğini vurguladı. Sülün, ”Konut alıcıları, yüksek güvenlikli yaklaşımla hazırlanan çocuk oyun alanlarını akıllı ev teknolojisi sayesinde panelden ya da televizyonunuzdan çocuğunun güvenliğini takip edebilecek” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X